رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنایع معدنی استان کرمان

درباره رویداد

همان‌طور که از نام آن مشخص است، معنی و مفهوم Reverse Pitch (ارائه نیازهای فناورانه) همانند یک ارائه به سرمایه‌گذار استاندارد است با این تفاوت که در آن نقش‌ها برعکس می‌گردد. در این‌گونه رویدادها بر خلاف حالت‌های متداول، این بار سازمان‌ها و صنایع هستند که نیازهای خود را برای تیم‌های استارتاپی ارائه می‌کنند و این تیم‌های مرتبط هستند که باید به بهترین و بهینه‌ترین حالت، محصولات و خدمات نوآوری خود را متناسب با نیازهای آن سازمان خلق کنند. در نهایت تیم های فن آور و استارت آپی در طی این رویداد فرصتی را خواهند داشت تا مناسب‌ترین راه‌حل را برای آن سازمان مورد نظر ارائه دهند.

در ریورس پیچ صنایع نیازهای فناورانه خود را برای ارائه طرحهای خلاق و فناورانه شرکت ها و تیمهای فناور عنوان می نمایند.

برنامه رویداد:

رویداد ریورس پیچ معدن و صنایع معدنی در سه مرحله برنامه ریزی شده است. دو پیش رویداد و یک رویداد اصلی

پیش رویداد اول در 17 مهر الی 20 مهرماه برنامه ریزی شده است. هدف این پیش رویداد ایجاد زبان مشترک بین اکو سیستم فناوری و اکو سیستم صنایع معدنی است. بنابراین آموزش اکو سیستم فناوری و ظرفیتهای آن به بازیگران صنایع معدنی و آموزش مفاهیم اکتشاف، استخراج و فرآوری معدنی به بازیگران اکو سیستم فناوری برنامه ریزی شده است. این پیش رویداد به شکل مجازی برگزار خواهد شد.

پیش رویداد دوم از 10 آبان آغاز خواهد شد. هدف از این پیش رویداد ارائه برخی از مهارت آموزی ها در راستای اقدامات برنامه ریزی شده با سازمان ها و نهادهای استان کرمان می باشد. این پیش رویداد ترکیبی مجازی و حضوری خواهد بود و محل آن استان کرمان است.

رویداد اصلی متعاقبا اعلام میگردد.

نتایج قابل انتظار از رویداد به شرح ذیل می‌باشد.

الف) دریافت پروپوزال و ایده‌های فناورانه برای رفع نیازهای فناورانه در زنجیره ارزش  صنایع معدنی (با تمرکز بر صنایع پشتیبان و صنایع پایین دستی)

ب) آشنایی کارکنان زنجیره ارزش صنایع معدنی با اکوسیستم فناوری و نوآوری

ج) شبکه‌سازی بازیگران اصلی اکوسیستم فناوری و نوآوری با بازیگران کلیدی زنجیره ارزش صنایع معدنی به منظور عمق ساخت داخل و انتقال فناوری

د) تعامل کارآفرینان زنجیره ارزش صنایع معدنی با مراکز علمی، تحقیقاتی و نوآوری – فناوری استان کرمان

پسارویداد: بعد از اتمام رویداد در زمان یک ماهه تعیین شده پروپوزال‌ها اخذ می‌گردند و پس از داوری طرح‌ها از دید معیارهای فنی و مالی در صورت تصویب طرح حمایت در یکی از سه حالت زیر برنامه‌ریزی و پشتیبانی می‌گردند:

  • حضور در مرکز نوآوری و مرکز رشد شرکت سرمایه‌گذاری برای طرح‌های با سطح فناوری به ترتیب پایین تر از TRL 6 و بالاتر از TRL 6 تا TRL 8
  • سرمایه‌گذاری (با ابزار کمیته سرمایه‌گذاری) برای طرح‌های با شاخص اقتصادی خوب و سطح فناوری بالاتر از 8
  • نشست B2B برای عقد قراردادهای سه جانبه در مورد طرح‌های با سطح بلوغ بالا و استراتژیک برای صنایع معدنی (یا عقد قرارداد خرید خدمت/ محصول از طریق شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه برای صنایع معدنی

در صورت درخواست اطلاعات بیشتر یا ارسال پروپوزال از طریق ایمیل rp@scico.ir یا شماره تماس 02188720315 داخلی 126 ارتباط برقرار نمایید.

فرمت خام ارسال پروپوزال از طریق این لینک قابل دسترس است.